- Kennis maken met smeltend glas. (beginnersworkshop 2 1/2 uur)

 

We beginnen met het belangrijkste en dat is met uitleg over een stukje veiligheid, de brander, het materiaal en gereedschap dat gebruikt wordt met een demonstratie. En deze workshop kan ieder volgen die wil komen kennismaken met smeltend glas, alleen of met z'n tweeën of meer. Ieder die geboekt heeft, kan aanschuiven. Dit kan dus een heel gemêleerd gezelschap zijn wat het reuze gezellig maakt. Je maakt ongeveer 15 kralen. Vaste dagen en tijden voor deze workshop zijn:

 

Dinsdagavond van 19.00 tot 21.30 uur en                      

Donderdagmiddag van 13.00 tot 15.30 uur. 

 

Kosten €55,- p.p.

 

  


Rating: 5 sterren
1 stem

 Korte workshop van 1 1/2 uur

 

Kies je liever voor een workshop van 1 1/2 uur i.p.v. 2 1/2 uur? Dat kan. Je krijgt gewoon de benodigde uitleg over veiligheid, materiaal en gereedschap, gevolgd door een demonstratie hoe een kraal te maken.  En dan gaan we aan de slag. In deze workshop maak je ongeveer 8 kralen. Deze workshop gaat door bij een minimale deelname van 2 personen. Kosten €37,50

Voor boekingen en/of vragen kun je het contactformulier gebruiken. Bel je liever? Dit is mijn nummer - 06 53559728 - Neem ik niet op? Dan ben ik ergens druk mee bezig. Spreek uw naam en telefoonnummer in, dan bel ik u een ander moment terug.