Reactie plaatsen

Reacties

Harm Simons
4 maanden geleden

We hebben een super leuke leerzame workshop gehad, duidelijke uitleg en de tijd was om voor je er erg in had,. Zeker een aanrader.

Esther en Timmy
4 maanden geleden

Wat een topmadam.! In een goed uitgerust atelier met een lerares die verstand van zake heeft en dan ook nog duidelijk en geduldig kan uitleggen.wat wil je nog meer?! Aanrader!

Marly
5 maanden geleden

Vandaag super leuke workshop kralen maken bij Sabina gevolgd. Goede uitleg, mooie ruimte, gezellige sfeer. Alleen maar pluspunten! Dank je wel.

Etiënne en Esther
5 maanden geleden

Dank voor de geweldige workshop Sabina, we hebben er van genoten en zijn nog steeds vol verwondering van al het moois wat heb hebben gezien en gemaakt.. Veel succes!

Jeannette Jongenelen
8 maanden geleden

Hallo Sabina,
Wat een geweldige workshop hebben mijn zus en ik vandaag bij jou gehad!! En wat een mooie, bijzondere kralen hebben we zelf gemaakt! Heel erg bedankt voor al je geduld, uitleg en adviezen.
Ik kom zeker binnenkort een keer terug!

Esmeralda
9 maanden geleden

Geweldig leuke workshop. Absoluut een aanrader voor iedereen die kennis wil maken met glaskralen maken. Het materiaal waarmee je werkt is top, evenals de begeleiding van Sabina. We hebben enorm genoten!

Mónica
10 maanden geleden

Ik vond het een heel leuk workshop, alles was duidelijk uitgelegd.
Dankjewel Sabina voor de leerzaam en inspirerende middag.

Monique van de pol
10 maanden geleden

Vandaag een hele leerzame en leuke workshop gehad!
Sabina is heel enthousiast en kan goed uitleg geven met geduld.
Dank je wel!

Ad
10 maanden geleden

Deze week een privé workshop gedaan bij SabinaBeads. Zeer goed bevallen. Had gekozen om de implosie techniek aan te leren.
Sabina neemt alle tijd voor goede uitleg en demonstreerde hoe en gaf hierbij ook de nodige tips .
Dit alles in een zeer nette omgeving ,alles net nieuw.. helemaal top dus.
Zeer aan te bevelen.

Judy
10 maanden geleden

Afgelopen weekend heb ik een workshop kralen maken gedaan. Het was erg verrassend! Het was helemaal nieuw voor mij, toch heb ik mooie kralen kunnen maken. Het is niet zo makkelijk als het eruit ziet, maar Sabina geeft goede begeleiding. Ze is heel gastvrij en geeft ook de ruimte om zelf dingen uit te proberen en te experimenteren. Het was erg gezellig en ik heb een aantal mooie kralen om thuis iets moois mee te maken:). Sabina alsnog bedankt! Een echte aanrader!