Reactie plaatsen

Reacties

Els van de Guchte
4 maanden geleden

Een avond glazen kralen maken. We hadden geen idee hoe het zou gaan. Maar met de rustige professionele uitleg van Sabina begeleiden ze ons in dit proces. En wij (7 dames) hebben ontzettend genoten. Komende zaterdag halen we de kralen op. Zijn heel benieuwd naar het eindresultaat.
Veel complimenten aan Sabina. Een aanrader om je eens een avond in de wereld van glas smelten te begeven.

Yvonne
7 maanden geleden

Onlangs een workshop gevolgd bij Sabina. Wat heb ik genoten van het werken met glas. En zeker de manier waarop Sabina ons begeleidde vond ik super! Dank je wel!

Nicolien
8 maanden geleden

Een boeiende middag waarop het proces van het maken van glaskralen op een fascinerende manier onder fijne begeleiding vorm kreeg. Sabina, dank voor deze middag en de prachtige eindproducten!

Nicolien
8 maanden geleden

Een boeiende middag waarop het proces van het maken van glaskralen op een fascinerende manier onder fijne begeleiding vorm kreeg. Sabina, dank voor deze middag en de prachtiche eindproducten!

lisette brugmans
9 maanden geleden

Vandaag een top dag gehad, heb veel geleerd .
en ik ga er zeker ,weer na toe. want alles was goed geregeld van de koffie tot en met materiaal.ook
de uitleg was duidelijk en correct.
Sabina dankjewel voor deze mooie dag. en tot ziens, groetjes lisette

Annemie
9 maanden geleden

Hallo Sabina
We hebben vanmiddag een superleuke, gezellige middag gehad. Sabina weet waar ze het over heeft en legt alles duidelijk uit. Voldoende materialen aanwezig. En een verrassend leuk eindresultaat. Dankjewel Helna, Marie-Louise en Annemie

Harm Simons
een jaar geleden

We hebben een super leuke leerzame workshop gehad, duidelijke uitleg en de tijd was om voor je er erg in had,. Zeker een aanrader.

Esther en Timmy
een jaar geleden

Wat een topmadam.! In een goed uitgerust atelier met een lerares die verstand van zake heeft en dan ook nog duidelijk en geduldig kan uitleggen.wat wil je nog meer?! Aanrader!

Marly
een jaar geleden

Vandaag super leuke workshop kralen maken bij Sabina gevolgd. Goede uitleg, mooie ruimte, gezellige sfeer. Alleen maar pluspunten! Dank je wel.

Etiënne en Esther
een jaar geleden

Dank voor de geweldige workshop Sabina, we hebben er van genoten en zijn nog steeds vol verwondering van al het moois wat heb hebben gezien en gemaakt.. Veel succes!