Reactie plaatsen

Reacties

Jeannette Jongenelen
3 maanden geleden

Hallo Sabina,
Wat een geweldige workshop hebben mijn zus en ik vandaag bij jou gehad!! En wat een mooie, bijzondere kralen hebben we zelf gemaakt! Heel erg bedankt voor al je geduld, uitleg en adviezen.
Ik kom zeker binnenkort een keer terug!

Esmeralda
3 maanden geleden

Geweldig leuke workshop. Absoluut een aanrader voor iedereen die kennis wil maken met glaskralen maken. Het materiaal waarmee je werkt is top, evenals de begeleiding van Sabina. We hebben enorm genoten!

Mónica
4 maanden geleden

Ik vond het een heel leuk workshop, alles was duidelijk uitgelegd.
Dankjewel Sabina voor de leerzaam en inspirerende middag.

Monique van de pol
4 maanden geleden

Vandaag een hele leerzame en leuke workshop gehad!
Sabina is heel enthousiast en kan goed uitleg geven met geduld.
Dank je wel!

Ad
4 maanden geleden

Deze week een privé workshop gedaan bij SabinaBeads. Zeer goed bevallen. Had gekozen om de implosie techniek aan te leren.
Sabina neemt alle tijd voor goede uitleg en demonstreerde hoe en gaf hierbij ook de nodige tips .
Dit alles in een zeer nette omgeving ,alles net nieuw.. helemaal top dus.
Zeer aan te bevelen.

Judy
5 maanden geleden

Afgelopen weekend heb ik een workshop kralen maken gedaan. Het was erg verrassend! Het was helemaal nieuw voor mij, toch heb ik mooie kralen kunnen maken. Het is niet zo makkelijk als het eruit ziet, maar Sabina geeft goede begeleiding. Ze is heel gastvrij en geeft ook de ruimte om zelf dingen uit te proberen en te experimenteren. Het was erg gezellig en ik heb een aantal mooie kralen om thuis iets moois mee te maken:). Sabina alsnog bedankt! Een echte aanrader!

Olaf
5 maanden geleden

Een geweldige kennismaking met glas bewerken gehad! We wisten niet erg goed wat we moesten verwachten, is het moeilijk? Is het gevaarlijk? Is het warm binnen? Etc.
Gelukkig kwamen we er snel achter, Sabina liet eerst zien hoe de techniek in elkaar zit en wat er nodig is om warmte te creëren. Daarna hoe met het glas om te gaan en na een korte instructie konden we zelf aan de slag. Een enorm leuke en verslavende bezigheid, wat er zo simpel uit ziet, totdat je het zelf gaat doen. Er zit zo veel techniek in, dat had ik nooit verwacht. Na een aantal goed gelukte en minder gelukte creaties kom je al snel achter wat basis technieken en het eind resultaat is na het afkoelen van het glas relatief snel te zien. Erg uitnodigend om het nog een keer te proberen en te verbeteren. Door de workshop begin je ook echt in te zien hoe moeilijk het is sommige creaties te maken en begrijp je ook meer waarom handgemaakt glas best prijzig kan zijn.
Kortom, een erg leuke bezigheid voor jong en oud, man en vrouw!

Petra van Oudheusden
6 maanden geleden

Ik was vandaag (7 oktober) in de bijzondere positie om bij Sabina in haar nieuwe atelier als eerste een workshop te komen doen. Omdat ik alleen was, kon zij heel goed alles uitleggen. En meerdere keren uitleggen vond ze ook geen probleem en voor mij heel erg fijn, omdat ik niet makkelijk nieuwe handelingen kan onthouden. Het was een super ervaring. Ik heb gelijk een oefenmiddag af kunnen spreken. Nu houdt het kampeerseizoen voor mij op en in maart met het nieuwe kampeerseizoen kom ik zeker terug.