Reactie plaatsen

Reacties

Yvonne
3 maanden geleden

Onlangs een workshop gevolgd bij Sabina. Wat heb ik genoten van het werken met glas. En zeker de manier waarop Sabina ons begeleidde vond ik super! Dank je wel!

Nicolien
4 maanden geleden

Een boeiende middag waarop het proces van het maken van glaskralen op een fascinerende manier onder fijne begeleiding vorm kreeg. Sabina, dank voor deze middag en de prachtige eindproducten!

Nicolien
4 maanden geleden

Een boeiende middag waarop het proces van het maken van glaskralen op een fascinerende manier onder fijne begeleiding vorm kreeg. Sabina, dank voor deze middag en de prachtiche eindproducten!

lisette brugmans
5 maanden geleden

Vandaag een top dag gehad, heb veel geleerd .
en ik ga er zeker ,weer na toe. want alles was goed geregeld van de koffie tot en met materiaal.ook
de uitleg was duidelijk en correct.
Sabina dankjewel voor deze mooie dag. en tot ziens, groetjes lisette

Annemie
5 maanden geleden

Hallo Sabina
We hebben vanmiddag een superleuke, gezellige middag gehad. Sabina weet waar ze het over heeft en legt alles duidelijk uit. Voldoende materialen aanwezig. En een verrassend leuk eindresultaat. Dankjewel Helna, Marie-Louise en Annemie

Harm Simons
10 maanden geleden

We hebben een super leuke leerzame workshop gehad, duidelijke uitleg en de tijd was om voor je er erg in had,. Zeker een aanrader.

Esther en Timmy
10 maanden geleden

Wat een topmadam.! In een goed uitgerust atelier met een lerares die verstand van zake heeft en dan ook nog duidelijk en geduldig kan uitleggen.wat wil je nog meer?! Aanrader!

Marly
10 maanden geleden

Vandaag super leuke workshop kralen maken bij Sabina gevolgd. Goede uitleg, mooie ruimte, gezellige sfeer. Alleen maar pluspunten! Dank je wel.

Etiënne en Esther
10 maanden geleden

Dank voor de geweldige workshop Sabina, we hebben er van genoten en zijn nog steeds vol verwondering van al het moois wat heb hebben gezien en gemaakt.. Veel succes!

Jeannette Jongenelen
een jaar geleden

Hallo Sabina,
Wat een geweldige workshop hebben mijn zus en ik vandaag bij jou gehad!! En wat een mooie, bijzondere kralen hebben we zelf gemaakt! Heel erg bedankt voor al je geduld, uitleg en adviezen.
Ik kom zeker binnenkort een keer terug!